poslovni imenik
29.05.2020. Google AdWords oglasi POSLOVNI IMENIK KONTAKT
  
Doma > Ugostiteljstvo i obrti

Kategorije - Ugostiteljstvo i obrti

Caffe bar (0)Restorani (3)Trgovine (5)
Frizerski saloni (3)Solarij (2)Knjižare (1)
Knjižnice (0)Ostalo (9)Internet trgovine (3)
Ljekarne (6)

Dodaj novi URL u ovu kategoriju

Putokazi - Ugostiteljstvo i obrti (3)

 


1. Betoven
Poduzeće je specijalizirano za snabdijevanje ugostiteljskih objekata prehrambenim artiklima. Snabdjevamo pizzerije, fast-fudove, restorane, špageterije i hotele. U sklopu poduzeća rade još tri maloprodajna objekta specijaliziranih za prodaju mliječnih proizvoda.
http://www.betoven.hr/ - Dodano:05.10.2003
2. Saponia d.d.
Proizvodni program: Deterdženti široke potrošnje: deterdženti za pranje rublja, omekšivači, sredstva za pranje posuđa, sredstva za čišćenje. Toaletni program: paste za zube, četkice za zube, sapuni, šamponi, proizvodi za njegu beba, proizvodi za sunčanje. Sredstva za industriju i velike potrošače: proizvodi za pranje, čišćenje i dezinfekciju u različitim institucijama i industrijskim poduzećima.
http://www.saponia.hr - Dodano:09.10.2003
3. TEHNIKA-TIN d.o.o.
Poduzeće "TEHNIKA-TIN" osnovano je 1991 godine . Osnovna djelatnost poduzeća je izgradnja i održavanje instalacija vodovoda, kanalizacije, toplinsko rashladnih sistema, centralnog grijanja i plina. Servisiramo opremu i uređaje složenih sustava i o njihovoj funkcionalnosti brinemo danonoćno.  Posjedujemo licencu od Zagrebačke plinare za izvođenje plinskih instalacija, kao i licencirane zavarivače za elektro, plinsko i TIG zavarivanje. Prilagođavamo se promjenama te posebnu pozornost posvećujemo zaštiti okoliša i raspoloživosti energije.U procesu smo ishođenja certifikata ISO 9001
http://www.tehnika-tin.hr - Dodano:16.01.2005

Top 10 putokaza
1Nekretnine na Internetu u Hrvatskoj
2Ponuda kuća
3Sancta Domenica d.o.o.
4Burza stanova
5izrada web stranica
6Eurofidas
7Lotosov Cvijet d.o.o.
8Nekretnine Sunce
9Pan-Adria nekretnine
10Metropola d.o.o.